Margriet-de-Vries-coaching.jpg

Coaching

Ervaar je veel stress op je werk, loop je tegen steeds dezelfde problemen aan, of vind je je werk niet meer leuk? Of dreigt er zelfs een burn out? Je bent niet alleen. Veel mensen lopen vast op hun werk en denken dat de enige uitweg een andere baan is. Soms klopt dat, maar er zijn ook andere manieren. Door er eens vanuit een heel andere optiek naar te kijken kun je nieuwe deuren openen.


---

Wil je je werk gewoon graag meer ontspannen doen? Of is het je wens je kwaliteiten meer aan bod te laten komen. En hoe doe je dat dan? Wat is de balans van wat energie kost en je energie geeft? Blijf tegen dezelfde problemen aan lopen of zijn er conflicten op de werkvloer?

We zijn gewend, zeker als we het druk hebben, om door te gaan in bestaande patronen. En juist door die drukte is het lang niet altijd even makkelijke om uit de waan van de dag te stappen en eens goed te kijken naar wat er speelt bij jou en in je werkomgeving.


Door middel van coaching kun je er vanuit een andere optiek naar te kijken. Zo kunnen bjivoorbeeld persoonlijke eigenschappen en je manier van reageren je functioneren op het werk beïnvloeden. Wat er speelt daar kun je achter komen met een coachings traject. Maar wat je uiteindelijk met die inzichten doet is aan jou. 

--

Lichaamsgerichte coaching is een effectieve manier om dit soort werk-gerelateerde vragen te onderzoeken.


Je bent van harte welkom om te overleggen en/of te ervaren of deze manier van begeleiden bij jou past. Bekijk de praktische informatie voor het maken van een afspraak.